Foto bijbaantje: Fotograaf gezocht


Ben jij op zoek naar een goede fotograaf voor een professionele fotoshoot? Via ons kun je eenvoudig en snel zelf een fotograaf kiezen.

Hoe vind ik een goede fotograaf bij mij in de buurt?


Wanneer jij bij ons een aanvraag voor een fotograaf indient, gaan wij direct voor jou op zoek naar een fotograaf bij jou in de buurt. Daarbij houden we rekening met jouw opdrachtomschrijving, jouw specifieke wensen en de kwaliteiten van de fotograaf in kwestie. Dus of je nu portretfotografie, productfotografie of bruidsfotografie zoekt: wij hebben een geschikte fotograaf voor jou!

De kosten van een fotoshoot


Een professionele fotoshoot hoeft niet duur te zijn. Via ons betaal je per klus een standaardbedrag van €20,-. Daar komt per bestelde foto €0,20 bij op. Aan ons betaal je ten slotte een eenmalig bemiddelingsbedrag van €49,-. Kortom: via ons heb je voor weinig geld een goede fotograaf die voldoet aan jouw wensen! Door het variabele bedrag bepaal je zelf hoe duur de fotoshoot gaat worden.

Als je via ons een fotograaf gezocht hebt, hoef jij je niet druk te maken om de kosten van het type fotoshoot dat jij wil. Er is bij ons namelijk geen prijsverschil tussen portretfotografie, productfotografie of bruidsfotografie!